01:54, sob, 27. Apr

Čisto resni nameni: Burek Olimpija napoveduje okrepčevalnico v Mariboru





Lastniki restavracije Burek Olimpija za Metropolitan razkrivajo, da imajo resne namene glede odprtja nove restavracije v štajerski prestolnici.

Pred dnevi so lastniki priljubljenega lokala Burek Olimpija na Facebooku spraševali: Kaj si njihove stranke mislijo o tem, da bi poslovalnico odprli v Mariboru? Na portalu Metropolitan so se obrnili na lastnika restavracije, ki jim je pojasnil, ali o odprtju njihove restavracije v Mariboru resno razmišljajo in ali ime v okrepčevalnice v Mariboru ostaja enako.

Investitor je lastnik prostora na frekventni lokaciji v Mariboru

Kot kaže so njihovi nameni resni, piše Metropolitan. Za njihov medij v okrepčevalnici pojasnijo, da jih je kontaktiral investitor, ki v tem trenutku še ne želi biti imenovan, lahko pa razkrijejo, da je lastnik podobnega prostora na frekventni lokaciji v Mariboru. Investitor želi odpreti restavracijo Burek Olimpija v Mariboru, lastniki pa so z njim pripravljeni sodelovati.

Pomisleki glede nestrpnosti jih ne skrbijo, navaja omenjen portal: “Prav je, da vsak podpira svoj klub, a ko pride do bureka, je izbira samo ena – Burek Olimpija, seveda.” Kar so pred leti zapisali tudi ob spodnji fotografiji, ki so jo objavili na družbenih omrežjih.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.