15:58, pet, 26. Apr

Damir Pekič bo kandidiral za župana občine Miklavž na Dravskem polju





Na včerajšnji novinarski konferenci so predstavniki vodstva stranke Dialog za napredek predstavili županskega kandidata stranke v Občini Miklavž na Dravskem polju in predstavili priprave, ki v stranki potekajo za letošnje lokalne volitve.

Članica upravnega odbora Leonida Gavez Šerbinek je pojasnila, da je upravni odbor stranke že obravnaval liste kandidatov in vrstni red kandidatov na listah, formalno jih bo potrdil na seji prihodnji torek. »S tem bo stranka izpolnila vse pogoje, ki jih predpisuje zakon za nastop na letošnjih lokalnih volitvah,« je zaključila Leonida Gavez Šerbinek.

Stranka Dialog za napredek
Stranka Dialog za napredek

Podpredsednik stranke Dialog za napredek Boštjan Hočevar je poudaril, da bo odločitev volivk in volivcev na letošnjih lokalnih volitvah še posebej pomembna za razvoj občine, saj zaključuje kar 20 let dolgo obdobje vodenja občine župana Lea Kremžarja. Stranka Dialog za napredek ne deluje politično, temveč z izključnim namenom zagotavljanja napredka občine v Miklavžu na Dravskem polju in s tem omogočati blaginjo vseh, ki v občini živijo. “Odločili smo se, da za županskega kandidata ponudimo diplomiranega ekonomista, ki je javnosti najbolj znan po svojih športnih dosežkih. Vsi, ki ga poznamo, vemo, da ga ta vnema, značilna za vrhunski šport, krasi tudi v poslovnih in vseh drugih aktivnostih, ki se jih loti. Naš kandidat je po svoji naravi timski igralec. Brez dobre ekipe, usklajevanja, dialoga in uspešnega dogovarjanja, vodenje občine ne more biti uspešno, zato naša izbira županskega kandidata ni bila težka. Županski kandidat stranke Dialog za napredek bo Damir Pekič,” je poudaril Boštjan Hočevar.

Predstavitev županskega kandidata
Predstavitev županskega kandidata

20181004_175919

“Življenjski izzivi so mi bili vedno motiv in tako sprejemam tudi kandidaturo za župana v Občini Miklavž na Dravskem polju. Verjamem, da lahko z dobro ekipo občina dobi svež zagon. Če mi bodo volivke in volivci zaupali to odgovorno nalogo, bom delal timsko, sodeloval z vsemi, ne glede na politično ali svetovnonazorsko prepričanje, saj verjamem, da lahko na ta način sprejemamo optimalne odločitve,” je uvodoma poudaril Damir Pekič.
“Glavni poudarki programa, ki ga bomo predstavili posebej, bodo na konkretnih projektih, med katere smo vključili tiste, ki po našem prepričanju prinašajo izboljšanje kakovosti življenja in bivanja vseh ljudi v občini. Predvsem bo naš program posvetil veliko pozornosti in energije cilju, da občinska uprava postane prijazen ter učinkovit servis za občanke in občane,« je podaril v uvodu županski kandidat Damir Pekič. »V imenu stranke imamo besedo ‘Dialog’, zato si želim, v primeru izvolitve aktivnih občank in občanov, posredovanje njihovih idej in predlogov iz svojega neposrednega okolja. Ljudje sami namreč pogosto najbolje poznajo svoje konkretne potrebe. Tako bomo lahko skozi dialog in sodelovanje najbolj učinkovito razvijali vse dele naše občine,” je še dodal ob predstavitvi kandidature za župana Damir Pekič.
Priprave stranke Dialog za napredek na volitve potekajo intenzivno, kmalu bodo javnosti predstavili tudi program, ki ga bodo volivkam in volivcem ponudili na letošnjih lokalnih volitvah.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.