14:58, sob, 27. Apr

Delovni čas Snage na praznični dan





Podjetje Snaga vas obvešča da bo v petek, 15. avgusta, ko praznujemo državni praznik in je dela prost dan, odvoz odpadkov potekal po urniku. To pomeni, da bodo vsem svojim strankam, ki imajo tudi sicer čez leto odvoze načrtovane ob petkih, odpadke odpeljali na praznični dan. Posode je treba na prevzemno mesto nastaviti najkasneje do 6. ure zjutraj.

Snaga

Na Mariborskih tržnicah bodo obratovali po nedeljskem delovnem času. To pomeni, da so strankam na osrednji tržnici na Vodnikovem trgu, Tržnici Tabor, Pobrežje in Tezno na voljo od 7. do 12. ure. Ekološka tržnica na Glavnem trgu bo zaradi praznika izjemoma potekala že v četrtek, 14. avgusta, med 8. in 14. uro, medtem ko tržnice sadja in zelenjave integrirane pridelave na Trgu svobode v petek ne bo. Prav tako zaradi praznika v petek odpade Festival kulinarike, kamor vas vabijo ponovno v petek, 22. avgusta, med 10. in 20. uro.

Sprehodov psov, ki so svoj prehoden dom našli v mariborskem zavetišču, v petek ne bo. Vse sprehajalce z opravljenim internim izobraževanjem na sprehode vabijo ponovno v soboto med 10. in 13. uro.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.