03:24, pet, 26. Apr

Dom Danice Vogrinec Maribor z nazivom Naj podjetje v študijskem letu 2022/23





Dom Danice Vogrinec Maribor je prejel naziv Naj podjetje v študijskem letu 2022/23.

“Ponosni smo lahko, da predstavljamo tako spoštovano podjetje. DANica = Naj podjetje. Ohranjajmo našo odličnost in naš kanček več, kljub zelo zahtevnemu času. Vedno in še posebej v takih trenutkih sem iskreno ponosen na celotno ekipo,” je ob tem dejal direktor Marko Slavič.

PREDSTAVITEV NAJPODJETJA V ŠTUDIJSKEM LETU 2022/23
Naj podjetje v študijskem letu 2022/23 je Dom Danice Vogrinec Maribor

Odločitev, da smo Dom Danice Vogrinec Maribor na višji strokovni šoli že drugič izbrali kot naše »naj« podjetje, ni naključje. Je le potrditev našega skupnega sodelovanja, spoštovanja in deljenja vrednot, kot so spoštovanje, sprejemanje drugačnosti, kreativnosti in nenehna skrb za soljudi: pa naj gre za malo mlajše ali nekoliko starejše.

Z Domom Danice Vogrinec Maribor šola sodeluje že preko dvajset let in v tem obdobju je bilo pri njih na praktičnem izobraževanju okoli 40 rednih študentov. Nekateri so kasneje postali celo njihovi zaposleni. Prav tako pa so se pri nas usposabljali nekateri njihovi zaposleni. Skupaj z njimi so bile izvedene tudi različne diplomske naloge.

Izpostaviti velja še odlične predstavitve o posebnostih prehrane za starejše, ki jih v domu letno pripravijo za študente, ko jih obiščemo v okviru seminarskih vaj. Pri njih so bila vrata vedno odprta, tudi ko smo snovali nove ali spremenjene programe, potrebovali te ali one informacije ter tudi, ko smo imeli na šoli zunanje presoje Nakvis-a.

Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti vodstvu, vsem mentorjem in drugim zaposlenim za dobro in človeško toplo sodelovanje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.