05:02, pet, 17. Maj

Druženje s smučarjem Klemnom Kosijem na Pohorju





Ta vikend na Pohorju druženje s Klemnom Kosijem.

Zabavno druženje in srečanje s Klemnom Kosijem, vrhunskim smučarjem, zagovornikom belih zim, zdravih ledenikov, zelenega planeta in zelene energije iz obnovljivih virov, bo na v nedeljo, 18. 6. 2023, na Svetih Treh Kraljih na Pohorju, pri Hotelu Jakec, od 8.30 do 12. uri. Dogodek najdete tudi na družbenih omrežjih, na tej povezavi.

“Zelene destinacije so tesno povezane s pridobivanjem zelene energije iz obnovljivih virov. Skozi druženje, športne igre, spuščanje zmajev in zabavo bomo izmerili vetrno moč Pohorja in spoznavali pomen zelene energije. Pohorje mi veliko pomeni, s Pohorjem živim že od malega, zato podpiram projekte, ki bodo prispevali k razvoju Pohorja,” pove Klemen Kosi.

Druženje namenjeno vsem, ki cenijo naravo in skrb za okolje

“Primeri dobrih praks, tudi v naši neposredni bližini, na številnih smučiščih, kažejo predvsem pozitivne učinke pridobivanja in porabe zelene električne energije na turizem, rekreacijo in šport, ob tem pa sobivajo z naravo,” je pred druženjem še povedal Klemen Kosi.

Organizatorji sporočajo, da je druženje namenjeno otrokom, mladim, družinam in vsem, ki cenijo naravo in skrb za okolje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.