Europarkov slovenski zajtrk
Europark v Mariboru se je danes pridružil vseslovenskemu projektu »Tradicionalni slovenski zajtrk«, ki spodbuja pomen pridelane hrane v lokalnem okolju, čebelarstva in pravilne ter zdrave prehrane. Obiskovalcem so ponudili med, maslo, kruh in jabolka.
Kako okusen je lahko zdrav in »enostaven« zajtrk, se je prepričala tudi Simona Mandl, center managerka. Ob tej priložnosti želijo v Europarku še posebej poudariti poslanstvo takšnega dogodka, kot je dan slovenske hrane, ki lahko v veliki meri doprinese k ozaveščanju prebivalstva o zdravi prehrani.
Europark v Mariboru je letos ob 15-letnici poslovanja izkazal finančno podporo programu Šola za zdravo prehranjevanje in življenjski slog Klinike za pediatrijo UKC Maribor in s prodajo priložnostnih eko vrečk še naprej zbira dodatna sredstva za dobrodelni sklad omenjene klinike.
S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.