21:34, čet, 16. Maj

Fištravčev ponovoletni sprejem





V Kazinski dvorani Slovenskega narodnega gledališča Maribor je včeraj župan Andrej Fištravec priredil ponovoletni sprejem, na katerega so bili povabljeni častni občani in predstavniki kulture, izobraževanja, športa, gospodarstva, turizma, šolstva ter politike.

10653326_458251117702646_4391405174883544670_n

Na dogodek so bili povabljeni častni občani in predstavniki kulture, izobraževanja, športa, gospodarstva, turizma, šolstva ter politike.
V svojem slavnostnem govoru je mariborski župan Andrej Fištravec poudaril množično skupno sodelovanje, projekte, ki so jih izpeljali v prejšnjem letu in izpostavil načrte, ki jih imajo za novo leto. Še posebej je poudaril dejstvo, da so mariborska podjetja lani ustvarila 1100 novih delovnih mest in da gredo še z močnejšo zavzetostjo naprej k novim ciljem.

Za glasbeni program so poskrbeli člani zbora Osnovne šole Bratov Polančičev, z dirigentko gospo Majdo Gorjup in spremljavo na klavirju gospoda Bojana Goriča. Po slavnostnem govoru pa je sledila še pogostitev gostov.

Druge novice

Comment

  • Darko Zupanič

    7 januarja, 2016

    NI RES, IMAMO VIZIJO?!

    Je naslov v tiskani izdaji VEČER-a, ki odraža stanje duha, ne zgolj mestnega vodstva ampak kar vsega mesta!

    Psihologi vam bi znali več povedati o povedih, kjer nekdo uvodoma zanika kasnejšo trditev. V nekih drugih okoljih, je to celo način izvirne parodije in sarkazma!

    Torej ostaja dejstvo, da je MARIBOR BREZ USTREZNE VIZIJE in BREZ ENERGIJE za nujne spremembe in ostaja globoko v eksistenčni in razvojni krizi, nekakšnem krču, ki onemogoča kreativnemu delu populacije, da se uveljavi in povede zgodbo mesta do preboja in uspeha!

    VIZIJA namreč ni ideja, kako si napolniti lastne žepe in poskrbeti za svoje klientelistično omrežje!

    Nekateri so roko poljubljali gospe ‘županji’, kar je razumljivo iz vidika nekakšnega malomeščanskega bontona, drugi in ni jih bilo malo, pa so poljubljali vstajniškemu županu, kar nek drug del telesa.

    Edino, kar razveseljuje je spoznanje, da vedno več ljudi v mestu ZAHTEVA, da se NAJSLABŠI ŽUPAN, KAR JIH JE MARIBOR KDAJ IMEL, UMAKNE!

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.