04:54, sre, 8. Maj

Fištravec se je sestal z direktorjem UKC Maribor





Iz Mestne občine Maribor so sporočili, da je župan Andrej Fištravec, danes, obiskal Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor in se srečal z direktorjem Gregorjem Pivcem. “Direktor je županu predstavil razvojne projekte UKC naslednjih 30 let,” so zapisali v pisni izjavi za javnost.

srečanje fištravca in pivca (2)

»Veselim se velikih pridobitev UKC; tako dokončanja obeh velikih investicij, in sicer urgentnega centra in nove onkologije. Omenjeni investiciji bosta pomembno prispevali k višjemu, odličnejšemu standardu zdravstvene obravnave meščanov in meščank Maribora ter prebivalcev širše regije,« je dejal Fištravec.

Direktor UKC Maribor Gregor Pivec pa dodaja: »Dobro sodelovanje mariborskega kliničnega centra z Mestno občino Maribor se mi zdi izjemnega pomena, še posebej zaradi uresničevanja vizije, ki smo si jo zastavili v prihajajočem obdobju. Župana sem seznanil z urbanističnim planom razvoja UKC Maribor. Z županom sva se dotaknila tudi tekočih problemov.«

“Župan MOM in direktor UKC sta se strinjala glede nekaterih rešitev omenjenih tekočih problemov, o katerih bo Mestna občina Maribor javnost obveščala sproti,” so še sporočili iz MOM.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.