17:30, ned, 28. Apr

FOTO: Akustični Mi2 navdušili v Mariboru





Gala akustični koncert skupine Mi2 v organizaciji BK TV, je sinoči v nabito polni dvorani Slovenskega narodnega gledališča (SNG) Maribor navdušil publiko. Fantje so poleg vrhunsko izpeljanega koncerta poskrbeli tudi za pravo predstavo.

gala akustični koncert mi2 (7)

Fantje so iz koncerta naredili pravo predstavo in navdušili obiskovalce. Že na samem začetku so se delali norca iz besede “gala”. “Če napišemo zraven gala, lahko damo karto dražjo za pet evrov!” in “vsekakor smo mi danes na boljšem, ker mi ‘mamo za pit našo studenčnico, vi pa nič!”, so se šalili na odru. Vzdušje, ki je prevladalo že v samem pričetku koncerta je razvnelo obiskovalce, prav tako pa skupino Mi2. Šala je tudi padla na spodobno oblečene fante, razen – bojda –  Jerneja Dirnbeka – Dimeka.  “Ko se bom moral dat’ v gvant, bom tudi zapustil band!” se je pošalil soustanovitelj skupine Mi2. Sredi koncerta se je Dimeku na odru pridružil tehnik miha lamut, ki mu je izročil darilno vrečko. Dimek je iz vrečke potegnil  svojo nepogrešljivo džins jakno: “Hvala skriti oboževalki!” je dejal. Tone Kregar – Tonč pa je dodal: “Ženi!”

Glasni aplavzi, zibanje sem in tja, prepevanje v dvorani… Vse to je “gala” koncert v akustični izvedbi Mi2 naredilo nepozabnega, hkrati pa je le ta povezal tudi več generacij.

Legendarni Mi2 so svojo pot kot majhna lokalna skupina pričeli leta 1995 v Rogatcu, prehodili pot uveljavljanja z menjavami članov in ustvarjanjem prepoznavnega sloga. Po več kot dveh desetletjih glasbenega ustvarjanja so se v SNG Maribor predstavili v akustični verziji in navdušili obiskovalce.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.