01:06, pet, 3. Maj

FOTO: Čarobno drsališče pri Gradu v Račah – zimska pravljica, ki je navdušila





Odpravili smo se na letošnjo novost zimskega dogajanja v Račah, drsališča pri gradu. Drsališče, ki so ga prvič v kraju postavili konec lanskega leta, je presegel vsa pričakovanja, saj vsakodnevno privablja številne obiskovalce, ki uživajo v drsanju in pestrem zabavnem programu. Včeraj smo bili deležni šova čarodejev Arbadakarba.

Glavni zvezdi večera sta včeraj v poznih popoldanskih urah bila čarodeja Tina in Matjaž, bolj znana pod umetniškim imenom Arbadakarba, ki sta navdušila z nastopom in animacijo otrok. Drsališče ni zgolj prostor za rekreacijo, temveč pravo središče dogajanja.

Različna društva so upravljala z drsališčem

Vsak teden je vzdrževanje in upravljanje drsališča odgovornost gasilcev ter enega od lokalnih društev. Ti9* so skrbeli za varnost na drsališču, izposojo drsalk ter organizirali prodajo napitkov in prigrizkov. Poleg glasbenih poslastic so občani in obiskovalci drsališča imeli priložnost uživati tudi v brezplačnem čaju, za katerega je poskrbela občina Rače – Fram.

Drsališče v Račah je tako postalo ne le prostor za drsanje, temveč tudi pravo zimsko središče, kjer se prepleta zabava in lokalna skupnost. Vodstvo Občine obljublja, da bo drsališče tudi naslednje leto postalo nepogrešljiv del zimske zabave v kraju.

Več kmalu v Občinskem informatorju na BK TV.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.