06:51, pet, 17. Maj

FOTO: Čudovita Jesen v Halozah, obiskovalcem na voljo bogata kulinarična ponudba





V TD Ptujska Gora so lanski zelo uspešen projekt Martinovanje v Halozah letos še nadgradili in ga delno prilagodili, da bi s tem svojim gostom omogočili še boljšo izkušnjo.

Projekt se je časovno podaljšal – postal je Jesen v Halozah, saj vam bodo ponudniki na voljo vse sobote v oktobru in še prvi dve v novembru, in sicer vsaj od 13. do 20. ure.

Jesen v Halozah se je tako začel to soboto, 7. 10. 2023 in je na različnih lokacijah prinaša kulinarično ponudbo. Jesen v Halozah pa se pravzaprav ponovi še nato naslednje sobote, 14., 21. in 28. 10. 2023. Prav tako pa tudi prvi dve novembrski soboti.

“V TD Ptujska Gora verjamemo, da bi nam lahko v nekaj letih uspelo privabiti obiskovalce od blizu in daleč – ne samo v času martinovanja, temveč vso jesen. Pogoj za to pa je raznolika kulinarično-prireditvena ponudba, ki je v Halozah ne manjka. Naš cilj je, da v petih letih v času prireditve Jesen v Halozah privabimo v Haloze pet tisoč obiskovalcev,” so zapisali pri TD Ptujska Gora in dodali, da gre za razširitev lanskega uspešnega projekta Martinovanje v Halozah.

Več v Občinskem informatorju.

Nekaj utrinkov, kako je bilo včeraj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.