00:57, sob, 27. Apr

FOTO in VIDEO: Bajaga in Instrukturi naredili rokenrol zabavo na Glavnem odru Festivala Lent





Bajaga in njegovi Instrukturi so se po 13 letih vrnili na Festival Lent in naredili na Trgu Leona Štuklja izjemno rokenrol zabavo. In če so bila na prejšnjih večerih na trgu sedišča, jih tokrat upravičeno ni bilo. Ni bilo potrebe po njih, saj je publika plesala, pela, tudi kričala tik po odrom.

Pevec, kitarist in skladatelj Momčilo Bajagić Bajaga že 38 let skrbi za rokenrol, balade in pesmi, ki vsakič znova dvignejo na noge publiko, kjerkoli že so. In tudi tokrat je bilo tako. Bajaga je pel, Instruktori so igrali, publika je uživala. Uspešnice so se vrstile od začetka do konca koncerta. In tudi potem, ko so že rekli, da je konec koncerta, so se vrnili na oder in zaigrali še nekaj pesmi.

Bajaga in Instruktori so ponovno pokazali, da so uigrana, kakovostna, vrhunska ekipa.

Vse od začetka do konca so bili polni moči, spogledovanja s publiko so se vrstila, Bajaga in Instruktorji niso bili niti za trenutek na miru, tudi plesali so. In nagovarjali publiko tudi v slovenščini in si dodatno gradili simpatijo.

Mogoče se kdo spomni tudi njihovega nastopa pred 13 leti, ko so nastopili na plavajočem odru na Dravi, ko je Bajaga prav tako kot včeraj, podaljšal nastop – takrat, 2001, precej čez predviden čas. Sam je potem dejal, da je to eden najlepših spominov v njegovi karieri.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.