03:11, pon, 29. Apr

FOTO in VIDEO: Na 14. Obarjadi zbrali več kot 5200 prostovoljnih prispevkov





Že 14. leto zapored so v Lions klubu Ptuj poskrbeli, da je dvorišče minoritskega samostana dišalo po obari. 22 ekip je kuhalo to jed v okviru največje humanitarno družabne in kulinarične prireditve v pustnem času, Obarjade. Najboljšo obaro so skuhali kuharji Poetovio avto, zbrali pa so več kot 5200 evrov prostovoljnih prispevkov, ki jih bodo tudi letos namenili v humanitarne namene.

Kar 22 ekip je od jutra kuhalo obare in se potegovalo za naziv najboljše obare, seveda pa so pomagali tudi pri zbiranju dobrodelnih sredstev za pomoči potrebne. Letos so zbrali več kot 5200 evrov. Komu bodo sredstva namenili in kako so organizatorji zadovoljni z letošnjo, 14. Obarjado, pa je v video izjavi pojasnil Igor Kolar, vodja Obarjade pri Lions klubu Ptuj.

Tudi letos je komisija, ki je strokovno ocenjevala pripravljene obare, imela precej težko delo. V video izjavi pojasni predsednik komisije, Slavko Visenjak.

Gneča na dvorišču Minoritskga samostana je samo dokazovala, da so letos ponovno poskrbeli za dobro vzdušje z dobro hrano, pijačo in seveda glasbo. Več pa v foto utrinkih in v jutrišnji oddaji S Kurentovanja na BK TV ob 20.oo.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.