18:20, sob, 18. Maj

FOTO in VIDEO: Sošolci so jo, ker je Rominja, žalili in poniževali, zdaj jo je na valeto pospremila Seka Aleksić





Seka Aleksić je naredila, kar je obljubila in romsko deklico Mio, ki so jo sošolci žalili, pospremila na valeto.

Na valeto pa pravzaprav nista prišli sami. Tja sta se zaradi Mie odpravila tudi igralca iz serije Igra usode Stevan Piale in Ammar Mešić. Seka je deklici prinesla tudi šopek cvetja.

Seka je na Twitterju objavil nekaj posnetkov in fotografij, kako so šli na valeto.  “Mi, odrasli, smo vsi padli na izpitu. Mia je s prijatelji odšla na maturo (valeto, op. p.), lahko samo upamo, da bodo otroci veliko boljši ljudje, kot smo mi”

Stevan in Ammar sta na Twitterju objavila skupno sliko s Seko: “Počaščeni smo bili, da smo z Mio in da smo ji polepšali dan. Preplavljeni s čustvi se nnismo uspeli slikati vsi štirje.”

Seka je burno reagirala meseca maja, po tem, ko so v javnost prišle govorice, da deklico Mio zasmehujejo, jo žalijo. Nekaj sošolcev in sošolk se je spravljajo nanjo zaradi njenega porekla. Za valeto, na katero je želela oditi,  ni imela spremljevalca. Takrat se je oglasila Seka, ki je napisala na Twitterju, naj nekdo najde deklico, saj hoče ona z njo na valeto.  Seka je nato  konec maja potrdila, da je dogovorjeno, da bosta Mia in Seka odšli skupaj na valeto: “Deklica iz Vrbasa Mia in njeni starši vas vse pozdravljajo, zahvaljujejo se za podporo. Mia je presrečna, ker bom jaz njena spremljevalka na maturi.”

Deklico so več mesecev žalili, nosili so ji bakrene žice, ob tem pa je ni potolažil niti njen razrednik. Dekle prihaja iz dobre družine, mama je cvetličarka, oče vozi tovornjak po Evropi.  Družinski prijatelj je povzel, kaj se dogaja v šoli, ena od uporabnic Twitterja je povzela njegove besede in vprašala, ali si želijo tako Srbijo. Vznemirjenje zaradi dogajanja se je razširilo in prišlo tudi do Seke Aleksić.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.