12:33, čet, 25. Apr

FOTO in VIDEO: Svetovni prvak v metu diska Kristjan Čeh podpisal pogodbo o nadaljnjem sponzorstvu s podjetjem iz Lenarta





Kristjan Čeh je podpisal dveletno pogodbo o sponzorstvu s podjetjem Vitašport iz Lenarta. Gre za ekskluzivnega zastopnika priznane nemške blagovne znamke Jako za Slovenijo, kjer so ponosni opremljevalci Čeha, svetovnega prvaka v metu diska.

Bogdan Šuput, direktor podjetja Vitašport, se je ob tem spomnil, kako je bilo, ko je Kristjan Čeh na letališču pred pomembnim tekmovanjem ugotovil, da je njegova prtljaga s športno opremo izgubljena. Kaj hitro je stekla tako rekoč mednarodna akcija pridobivanja nove opreme, da je lahko Čeh nastopil na tekmovanju. Šuput je bil takrat na dopustu, a je vseeno naredil vse in se povezal z drugimi, da so lahko skupaj priskrbeli Čehu opremo – velik izziv je bil seveda takoj dobiti oblačila, ki so Čehu zaradi njegove višine prav. A vse so z dobro organizacijo rešili.

Podjetje Vitašport in Kristjan Čeh zdaj sodelujeta eno leto. Zdaj pa so podpisali pogodbo o sponzorstvu za dve leti. Odločili so se za logotip v zlati barvi, ki si jo Čeh kot svetovni prvak tudi zasluži.

Čeh je zadovoljen z opremo in tudi s tem, da bo dobil novo za obdobje dveh let, do konca olimpijskega obdobja.

Nam pa je ob tem povedal še, kako zelo so taka sodelovanja s sponzorji v njegovem športu, atletiki, ki velja za kraljico športa, pomembna.

Bogdan Šuput je podaril kipec metalca diska Kristjanu Čehu in ga povabil v Grčijo na prvi atletski stadion.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.