00:04, pon, 6. Maj

FOTO in VIDEO: V enem večeru nastopili v Lovrencu na Pohorju kar trije stand-up komiki





Perica Jerkovič, Rok Škerlep in David Gorinšek so sinoči okupirali s svojimi stand-up točkami Kulturni dom v Lovrencu na Pohorju.

Rok Škerlep in David Gorinšek sta sicer pred leti že bila v Lovrencu, Perica Jerkovič pa je bil tokrat prvič. Vsi trije so poskrbeli za sveže nastope, z anekdotami in prigodami tako iz svojega življenja kot aktualnega so spravili občinstvo večkrat v smeh in dobro voljo. In kot so za naš medij povedali pred svojimi nastopi, drži: več kot se ti zgodi v življenju nerodnosti, več snovi imaš za povedati na svojem stand-up nastopu. In kot je dejal Gorinšek, na odru se lahko zgodi tudi samoterapija. Seveda začinjena s humorjem.

Jerkovič pa je bil tokrat prvič v Lovrencu na Pohorju, občinstva še ni poznal, občinstvo pa ne njegovega nastopa. Sam pravi, da je to lahko slabost, saj “nočeš, da poznajo tvoj program. Torej tvoj program je omejen, kar si izvajal nekoč, zdaj ne izvajaš več. Imaš pa samo tisto, kar je aktualno v tvoji glavi”. In če se v nekaj mesecih vrneš na nek oder, se ne smeš ponavljati, še pravi.

Perica Jerkovič

Zato meni, da je idealna publika tista, ki ima nove, sveže obraze. Čez leto, ko se program zamenja, ker neke stvari čas izbriše ali pa komik sam da na stran. Tudi sam pravi, “da je dobro, če osebno življenje ni super, to je fajn za komedijo. Če se dobro godi, ni komedije”.

Rok Škerlep

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.