17:46, pon, 29. Apr

FOTO: Jubilejni 120. redni občni zbor PGD Selnica ob Dravi





“Ravnokar se je v prostorih Hrama kulture Arnolda Tovornika zaključil jubilejni 120. redni občni zbor PGD Selnica ob Dravi. Ne samo, da letos naše društvo praznuje okroglo obletnico, po 10 letih predsedovanja in 16 letih poveljevanja sta se od vodstva poslovila predsednik Štruc Igor in poveljnik Amon Franc,” so zapisali v PGD Selnica ob Dravi.

Člani so za novega predsednika izvolili dosedanjega namestnika predsednika, Deželak Martina in za poveljnika, dosedanjega namestnika poveljnika, Šteger Klemna. “Prav tako se je »pomladil« UO kot tudi poveljstvo. Ob podpori starejše generacije se oba veselita novih izzivov in zavedata svoje odgovornosti,” dodajo.

Ena izmed prioritetnih nalog novega vodstva bo organizacija svečane slovesnosti ob 120. obletnici društva v mesecu maju ter zaključek projekta izgradnje prizidka h gasilskemu domu.

“Ko bo dom končan bomo mi tisti, ki bomo vanj prinesli novo zgodbo. Tako poveljnik kot predsednik se strinjata, da en človek sam ne more veliko postoriti. Pomembno je medsebojna pomoč, medgeneracijska povezanost ter zaupanje in sodelovanje celotnega članstva. Igorju in Francu se še enkrat zahvaljujemo za njun trud, opravljeno delo, zaupanje in vodenje društva. Novemu vodstvu pa želimo uspešno delo in uresničitev vseh zastavljenih ciljev,” zapišejo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.