02:32, tor, 7. Maj

FOTO: Nogometaši NK Maribor odpotovali v Istanbul, na letalo brez pomembnega člana





Nogometaši NK Maribora so danes odpotovali v Turčijo, kjer jih čaka naslednja kvalifikacijska tekma

Mariborčani so se te dni, po odpovedi domačega prvenstva, lahko posvetili pripravam na Fenerbahçe. Prejšnji delovni dnevi so minili ob popolni osredotočenosti na dvoboj v Istanbulu, zapišejo na klubski spletni strani.

Kakšne so zadnje novice pred potjo v Turčijo? Hilal Soudani, Ignacio Guerrico in Gregor Sikošek so poškodovani, njihovo odsotnost je Damir Krznar predvidel ter zaključni del aktivnosti z moštvom opravil po predvidenem načrtu. S seznama potnikov pa je odpadel udeleženec vseh štirih dosedanjih preizkušenj v kvalifikacijah, doma bo zaradi poškodbe ostal Marin Laušić, še navedejo na klubski spletni strani. Moštvo je odpotovalo v Istanbul z mariborskega letališča v sredo zjutraj, Laušić pa bo medtem v Ljudskem vrtu opravljal terapije in bo predvidoma znova med kandidati za nastop prihodnji četrtek.

Čaka jih večerni trening 

Na pot z mariborskega letališča ob 9.30, so odšli s 23-članskim kadrom. Med kandidati za nastop so: Jug, Bergsen, Zalokar, Milec, Watson, Uskoković, Urata, Antolin, Repas, Brnić, Jakupović, Žinič, Šoštarič Karič, Mitrović, Strajnar, Pihler, Lorber, Vrhovec, Ishaq Rafiu, Božić, Iličić, Kolar in Skuka. Zaradi poškodbe je doma ostal Marin Laušić, prav tako še nista nared za nastop Hilal Soudani in Ignacio Guerrico.

Po prihodu in namestitvi bo za spoznavanje z igralno površino moštvo opravilo večerni trening ob 18.30 po našem času (19.30 po turškem). V četrtek pa bo dvoboj na stadionu Şükrü Saracoğlu na sporedu ob 20. uri po našem času.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.