22:16, ned, 28. Apr

FOTO: Otroci iz vrtca in osnovne šole zaigrali prikupno predstavo o ježku, ki je iskal prijateljice





Sinoči so prikupno zgodbo o ježku, ki je sredi zime pogrešal svoje prijateljice, druge živali, na oder Kulturnega doma v Svečini postavili vzgojiteljice, učiteljice ter otroci iz vrtca in osnovne šole.

Pokazali so, kako je bilo hudo ježku. Zaspati ni mogel, saj je zelo pogrešal druge živali, svoje prijateljice. In ko je slišal, da se lahko uresniči tisto, kar si res močno, močno želi, je sedel pod drevo in si na glas povedal svojo prvo željo, nato pa še drugo. In tako naprej vse dokler niso prišle čisto vse njegove prijateljice.

Tako je priklical miške in pikapolonice, prav tako tudi lisice in zajčke ter mnogo drugih živali. In čisto z vsako svojo prijateljico je tudi malo poklepetal. In na koncu, ko so se vse odpravile nazaj spat, je pod drevesom zaspal še on.

Zgodbe pa pravzaprav ni bilo konec, saj so prišli še palčki, pa ne kar tako navadni palčki, ampak Božičkovi pomočniki. In ti ter otroci iz občinstva so skupaj priklicali še Božička. Prav vsi pa so si zapomnili, da če dobro misliš in si nečesa zelo, zelo želiš, se tisto tudi uresniči. Predvsem pa, da je lepo imeti prijatelje.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.