07:26, sob, 27. Apr

FOTO: Otroci so na Vrablovi domačiji uživali z Božičkom in pri ogledu predstave





Društvo Godi mi je v Selnici ob Dravi poskrbelo za zanimivo nedeljsko dogajanje. Otroci so namreč iskali Božička, nato pa uživali ob ogledu lutkovne predstave Rdeča kapica in božični keksi.

Na nedeljsko popoldne so se tako po Jabolčni poti odpravili iskat Božička. In našli so ga na Vrablovi domačiji. “Sprva smo uživali v lutkovni predstavi KD Pavza Rdeča kapica in božični keksi. Nato smo vsi skupaj klicali Božička, ki je prišel v spremstvu palčkov,” so dejali in dodali, da je Božiček obdaril vse najmlajše.

Predstava KD Pavza na Vrablovi domačiji. Avtor fotografij: Denis Štumperger, Foto: DA

Vsi skupaj so se imeli lepo, Božiček si je vzel čas in poklepetal z otroki. “Razšli smo se s pozitivno energijo, v pričakovanju novega leta. Hvala vsem obiskovalcem, majhnim in velikim, KD Pavza, Foto DA, Timus naravni kozmetiki, Božičku z ekipo, in seveda Vrablovi domačiji,” pravijo pri Društvu Godi mi.

Na Vrablovi domačiji. Avtor fotografij: Denis Štumperger, Foto: DA

Prijetno popoldne se je namreč prevesilo v prav tako prijeten večer: “Skupaj smo pripravili čudovit večer, ki je bil Božičku tako všeč, da se nam je pridružil. Obljubili smo mu, da bomo tudi v naslednjem letu organizirali več podobnih dogodkov za najmlajše, pa tudi odrasle.”

Na Vrablovi domačiji. Avtor fotografij: Denis Štumperger, Foto: DA

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.