04:22, tor, 21. Maj

FOTO: Podpisana pogodba za gradbena, obrtniška in inštalacijska dela za Zdravstveno postajo Magdalena





Danes je mariborski župan Saša Arsenovič podpisal pogodbo za gradbena, obrtniška in inštalacijska dela za novo Zdravstveno postajo Magdalena s podjetjem Pomgrad. Sopodpisnika sta Marko Turčin, pomočnik direktorja za računovodstvo, ekonomiko in analize ter javna naročila iz mariborskega zdravstvenega doma, in Albin Turk, direktor Lekarn Maribor.

Marko Turčin, pomočnik direktorja za računovodstvo, ekonomiko in analize ter javna naročila ZD dr. Adolfa Drolca, je dejal, da so izjemno ponosni, da je do podpisa pogodbe za gradbena, obrtniška in inštalacijska dela za ZP Magdalena zdaj prišlo. Zahvalil se je MO Maribor, hkrati pa povedal, da gre za širitev prostorov,

Izpostavil je še, da bodo iz drugih objektov preselili v novo stavbo ZP Magdalena več ambulant, med drugim pediatrijo z Vošnjakove. Imeli bodo tudi dva laboratorija, za odrasle ter za otroke in mladino.

Zadovoljen s podpisom pa je tudi direktor Lekarn Maribor Albin Turk.

Mariborski župan Saša Arsenovič je ob podpisu pogodbe za gradbena, obrtniška in inštalacijska dela za novo Zdravstveno postajo Magdalena dejal, da bodo poskrbeli, ko bo mogoče, še za Zdravstveno postajo Tezno.

Župan je še dejal , da je vesel, da bo ZP Magdalena narejena po načrtih arhitektov in da se bo gradnja začela v najkrajšem možnem času, v mesecu oktobru.

Načrtovana nova zdravstvena postaja Magdalena. VIR: Mestna občina Maribor

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.