15:01, tor, 7. Maj

FOTO: Požar v Framu dobiva nove razsežnosti, lastnik govori o streljanju, policija sledi ni našla





Poročali smo, da je danes ponoči gorelo v Framu. Zdaj požar dobiva nove razsežnosti.

“Danes, ob 1.40, smo bili obveščeni o požaru na območju PP Rače, ki ga je okrog 4.30 pogasilo 45 gasilcev iz različnih gasilskih društev. Policisti in kriminalisti so opravili ogled. V požaru je nastala premoženjska škoda, ki po nestrokovni oceni znaša okoli 50.000,00 EUR. V požaru je bil v celoti uničen starejši osebni avtomobil z nadstreškom, delno pa je poškodovan še manjši stanovanjski objekt, h kateremu se je stikal nadstrešek, v požaru ni bilo poškodovanih oseb,” za Lokalec.si navede Anita Kovačič Čelofiga iz PU Maribor.

Sum kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti 

Doda še, da trenutno nadaljujejo s preiskavo suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti: “Z dosedanjim zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja ni bilo najdenih sledi, ki bi nakazovale na to, da bi bilo pri dejanju uporabljeno strelno orožje.”

Lastnik hiše kjer je gorelo je namreč na družbenem omrežju zapisal: “Ljubi bog pomagaj z Miškom sva pogorela, med spanjem so naju požgali 3 zamaskirani moški, proti meni pa 2 strela, zgorelo je vse, proti meni pa 2 strela iz pištole a sem ušel za zid.”

Ob 1.43 je v Čebelarski ulici v naselju Morje, občina Rače-Fram, zagorela stanovanjska hiša. Požar se je razširil še na nadstrešek in osebno vozilo pod nadstreškom. Gasilci PGD Rače, Fram, Podova in Spodnja in Zgornja Gorica so požar pogasili. Požaru je uničil nadstrešek in osebno vozilo, zelo poškodovana pa je tudi stanovanjska hiša.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.