16:42, pet, 26. Apr

FOTO: Project X za 6-letno Kiaro





V Selnici ob Dravi so se sinoči predstavili plesalci in umetniki Katja Dance Company z multimedijsko gledališko plesno predstavo Project x.

Project x za kiaro

Project X je predstava kjer so se člani Katja Dance Company združili ples, glasbo in film, s tem pa opozarjajo na nespoštljiv odnos, ki ga ima človek do narave in zato posledično izgublja svoj prostor, svobodo in osnovne dobrine. Organizatorji si v vsakem kraju kjer nastopijo izberejo organizacijo, družino ali posameznika, katerim namenijo celoten izkupiček iz prodanih vstopnic. Tako pomagajo ljudem v stiski in jim omogočajo boljši jutri. Podporo jim izkazuje tudi Vlasta Nussdorfer, bivša varuhinja človekovih pravic.

Project X za Kiaro 

Katja Dance Company je tokratno predstavo poklonila šest letni Kiari iz Selnice ob Dravi. Kiara je rojena z downovim sindromom in težko srčno napako. Kiara ne govori in ne hodi. Preživela je veliko aspiracijskih pljučnic in epileptičnih napadov. Zbrana sredstva bodo tako pripomogle družini in Kiari za terapije in lepši jutri. Želijo si, da bi Kiara lahko shodila in zadihala sama.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.