03:22, sob, 6. Jul

FOTO: Tim Kores Kori in njegova Julija dahnila Da. Tako lepa sta bila na poroki …





Minuli vikend sta se poročiča pevec Tim Kores Kori in njegova Julija Veleski, prav tako pevka in glasbenica. Romantična poroka znanega para je bila kot iz pravljice, ženin in nevesta pa oba v belih oblačilih.

Tima Koresa Korija javnost pozna kot radijskega voditelja, pevca in glasbenika, Julija Veleski, njegova nevesta, pa je pred leti postala znana po tem, ko je s Korijevo sestro Zalo nastopila v šovu Slovenija ima talent. Imeli sta duet de Liri.

Kori je na Facebooku ponosno zapisal: “Pa sva… Mož in žena. Pravijo, da se ženin in nevesta nimata tako fajn na svoji poroki kot ostali…. Bullshit! To je bil eden izmed najboljših, najbolj norih in najlepših dni v najinem življenju! Hvala vam vsem iz srca, da ste del najine zgodbe, bilo je res res nepozabno! Nisva še sploh dojela!”

Dodal je še, da imata srečo, da imata super starše, sestre, babice, dedke, tete, strice, mačehe, krušne fotre, instant babice, instant dedke, sorodnike, frende, frendice … Zahvalil se je vsem za smoking, za vrhunski idilični prostor nad 1000 m nadmorske višine, kulinariko, postrežbo, za nore fotografije, vsem, ki so naredili to noč res neverjetno, pri tem pa dodal: “Julija in Kori vas imata rada!”

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.