20:34, pet, 3. Maj

FOTO: Tradicionalni Velikonočni koncert Kungoške pleh muzike





Včeraj se je v Kungoti odvijal tradicionalni Velikonočni koncert Kungoške pleh muzike. V Športni dvorani OŠ Kungota je Kungoška pleh muzika priredila Velikonočni koncert z gosti.


Z njimi so nastopili tudi Mažoretni in twirling klub Ruše, Folklorna skupina Šmarječani iz Pernice, Vokalno-instrumentalna skupina Rožmarin DU Zgornja Kungota ter ljudski pesnik Dani Rajh. Pod taktirko kapelnika Saša Najgliča je Kungoška pleh muzika napolnila dvorano do zadnjega sedeža. Ljudje so uživali ob izvedbah klasične, narodnozabavne in tudi moderne glasbe. Pripravili so svež program, katerega del so bile med drugim tudi pesmi Smoke on the water, YMCA, Tequila, venček Avsenikovih in druge.

Gledalci so bili nad koncertom navdušeni, temu je pričal tudi bučen aplavz. Rudi Matjašič iz Kungoške pleh muzike nam je povedal, da so nad obiskom koncerta bili zelo prijetno presenečeni in veseli, da so si ljudje na velikonočno nedeljo vzeli čas za kulturo. Tako so 1glasbeniki s svojim nastopom občanom Kungote polepšali in popestrili velikonočne praznike.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.