19:28, pon, 20. Maj

FOTO: V Mariboru lovili Pokemone





Danes se je okrog 300 ljubiteljev igre Pokemon Go zbralo na Trgu Svobode odkoder so se podali v lov za najredkejšimi Pokemoni, hkrati pa so si izmenjali uporabne nasvete in se naučili novih trikov. Ujeli smo jih v Mestnem parku pri paviljonu.

Se še spomnite risanke Pokemoni, ki smo jo spremljali pred nekaj desetletji? Liki, kot so Pikaču in drugi risani junaki, so tokrat obnoreli navdušence Nianticove igre Pokemon Go. Danes je 300 – glava množica iskala Pokemone v Mariboru. Zbrali so se tako mladi kot starejši, ki so na zboru svoje izkušnje delili z drugimi. Eni peš, drugi na motorju so se podali v Mestni park kjer so se podali v boj za Pokemoni, ki so obnoreli svet. “Že, ko sem bil mlajši sem igral vse Pokemon igerce in od malega spremljal vse dele. Pač mi je bilo zanimivo in zanimivo mi je, da se je spet to znašlo po svetu in je to postala igerca,” je dejal Jan, ki se je b boj za Pokemoni podal kar na motorju. Zakaj? “Na motorju si dosti hitrejši, hitreje prideš na cilj in vse skupaj je bolj zanimivo,” je dejal Jan.

Skupinski lov se nadaljuje ta petek
Naslednje skupinsko druženje ljubiteljev igre Pokemon Go, ki je zavzela svet, bo v petek, 22. julija, s pričetkom pri paviljonu v Mestnem parku, med 15:00 in 19:00.

v mariboru lovili pokemone (8)

v mariboru lovili pokemone (1)

v mariboru lovili pokemone (4)

v mariboru lovili pokemone (3)

v mariboru lovili pokemone (6)

v mariboru lovili pokemone (11)

v mariboru lovili pokemone (14)

v mariboru lovili pokemone (13)

v mariboru lovili pokemone (12)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.