17:39, pet, 26. Apr

FOTO: V Vuzenici so otroci iz vrtca spoznali policista





Policijska uprava Celje je objavila, kako prisrčno so otroci iz vrtca v Vuzenici sprejeli policista Policijske postaje Radlje ob Dravi Andreja Hribernika.

Hribernik je namreč obiskal vuzeniški vrtec in se z otroki odpravil tudi na poučen sprehod.

Vzgojiteljica Brigita in otroci so se mu takole zahvalili: “Prve vrtčevske dni nas je obiskal gospod policist Andrej Hribernik. Polni pričakovanj smo ga pričakali pred vrtcem, da nas pospremi po varnih poteh domačega kraja Vuzenice. Pod njegovim strokovnim vodenjem smo skupaj uspešno osvojili in prehodili prehode za pešce, spoznali nevarnosti, ki nam pretijo na poti v in iz vrtca. Izrekamo mu zahvalo za obisk in pohvalo za strokovno, prijazno in korektno vodenje.”

Verjamemo, da so se otroci pri tem še veliko naučili in da bodo zaradi takega sprehoda tudi naprej previdni pri sprehodih. A naloga odraslih udeležencev v prometu je še pomembnejša. Odrasli smo namreč tisti, ki moramo biti v prometu še bolj pozorni kot otroci, tako da pazimo na njih in da predvidimo tudi, da se otroci kaj hitro lahko med sprehodom ali prečkanju ceste zamotijo s čim drugim.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.