04:47, pet, 26. Apr

FOTO: Znan datum odprtja nakupovalnega centra v Framu





V Občini Rače-Fram je v kraju Fram trenutno le ena manjša trgovina, ki je sicer v preteklosti zadoščala potrebam prebivalcev, a kraj se širi, prebivalci se priseljujejo in potrebe po živilski trgovini so čedalje večje.

Tega se zaveda tudi župan Branko Ledinek, ki nam je pred meseci zaupal, da se kmalu tudi v Framu obeta trgovski center. In res, le-ta je skoraj že popolnoma zgrajen, in razkrivalo tudi datum odprtja. Trgovina Hofer se odpira 1. decembra, torej že čez nekaj dni, prav tako Kik, če bo tudi DM drogerie markt, svoja vrata odprl na isti dan pa še ni znano.

Tri nove trgovine v Občini Rače-Fram

Na lokaciji pri izvozu z avtoceste je tako nakupovalno središče praktično končano, tam pa so svoje mesto našle kar tri, že zgoraj omenjene trgovine. Nobene izmed omenjenih v tej občini do zdaj še ni. Hofer se tako pridružuje trgovinama Spar in Tuš, ki sta v Račah, DM drogerie markt pa Tuš drogeriji, ki jo prav tako najdemo v Račah. Kik je prva tovrstna trgovina v tej občini, kar bo domačine gotovo razveselilo.

Zaradi nakupovalnega središča se je sicer iz lokacije prej umaknila kmetija Fišer, in sicer na lokacijo proti Radizelu. Na lokaciji ob avtocesti se sicer načrtuje tudi izgradnja nove črpalke za gorivo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.