04:06, tor, 30. Apr

FOTO: Župan Svete Trojice pripravil sprejem novorojenčkov





Danes se je v idiličnem okolju na zelenici samostanskega dvorišča v Sveti Trojici v Slovenskih goricah odvijal poseben dogodek – sprejem novorojenčkov. Na ta prazničen dogodek je bilo povabljenih 17 otrok, med katerimi je bilo 9 deklic in 8 dečkov.

Starše z dojenčki je pozdravil in nagovoril župan David Klobasa, ki je izrazil svoje zadovoljstvo ob udeležbi tako številnih staršev z otroki. Poudaril je, da so zelo veseli vsakega novega občana. Župan je vsakemu otroku izročil simbolično darilo, medtem ko so starši prejeli finančno vzpodbudo v višini 200 evrov.

Ob tej priložnosti je Klobasa prav tako spomnil na pomemben projekt izgradnje novega vrtca v kraju. Trenutno se nahajajo v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja, vendar pa je že zdaj jasno, da bo ta nova infrastruktura predstavljala pomemben doprinos za kraj.

Novi vrtec bo omogočil ustrezne pogoje za varstvo in vzgojo otrok, kar bo izboljšalo kakovost življenja v lokalni skupnosti. Poleg tega bo prispeval k razvoju kraja in ustvarjanju novih možnosti za starše, ki bodo imeli na voljo kakovostno varstvo za svoje otroke med svojim delovnim časom.

Župan je izrazil optimizem glede izgradnje novega vrtca ter prepričanje, da bo ta projekt še dodatno okrepil idilično okolje in skupnost v Sveti Trojici v Slovenskih goricah. S tem korakom si prizadevajo za zagotavljanje najboljših pogojev za rast in razvoj mladih generacij ter ustvarjanje trajnostne prihodnosti kraja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.