23:13, čet, 28. Mar

Franc Kangler z odzivom na besede Arsenoviča: “Jaz nisem noben duh in zato ne rabi zapirati nobene stekleničke”





Saša Arsenovič in Franc Kangler se bosta pomerila v drugem krogu županskih volitev v Mariboru. In kot kaže nas čaka zanimiva kampanja.

Po prvem krogu, ko je bilo jasno, da bodo Mariborčani prvo decembrsko nedeljo odločali med Arsenovičem in Kanglerjem sta oba kandidata dala veliko izjav za medije. Kot kaže je Kanglerja zbodla predvsem tista, ki jo je Arsenovič dal Radiu City: “Najprej hvala vsem, ki ste oddali glas za mene, za mojo čudovito ekipo, ki je to mesto v štirih letih res razvojno vodila, toliko še nikoli ni bilo narejeno, to ste opazili. Pred štirimi leti sem kandidiral skoraj predvsem zaradi tega, da se nam ne bi zgodil ponovno gospod Kangler, ker bi se nam in sem vesel, da smo to preprečili. Sedaj se je pojavil kot duh iz stekleničke in čas je, da to stekleničko za vedno zapremo.”

Pravi da ni duh, ampak da le želi delati dobro za vse občane

Danes se Kangler na slišano odzval: “Želim se odzvati na izjavo aktualnega župana. Jaz nisem noben duh in zato ne rabi zapirati nobene stekleničke. Želim pa povedati, da se ne bi znova odločil za kandidaturo, če bi aktualni župan delal dobro in za celotno mesto. Ker pa dela vse prej kot to, enostavno ni bilo druge možnosti, kot da kandidiram in ponovno postanem župan Maribora; zato, da bodo vsi občani imeli nekaj od tega! Tudi tisti s Tezna, Razvanja, Nove vasi, Malečnika, Gaja, Kamnice …”.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.