15:10, ned, 19. Maj

Golob: Danes ljudje plešejo, jutri se začne nov dan in trdo delo





“Danes ljudje plešejo, jutri se začne nov dan,” je v prvem komentarju izida vzporednih volitev dejal predsednik stranke Gibanje Slovenija Robert Golob in dodal: “Jutri bomo začeli trdo delati, da upravičimo to zaupanje, to je naša zaveza tistim, ki so nas danes podprli.”

Golob, ki je preko videopovezave nagovoril volilni štab in slovensko javnost, je izrazil občudovanje vseh državljanov, ki so prišli na volitve. Ob številnih vzklikih navdušenja v polnem volilnem štabu v ljubljanski Cvetličarni pa je tudi opozoril, da iz izkazanega zaupanja izhajajo tudi pričakovanja in odgovornost.

Nova vlada

Visoka udeležba pove vse – da ljudje res hočejo spremembe in da zaupajo v nas, da edini lahko te spremembe prinesemo, je poudaril. “Danes je pravi praznik,” navdušenja nad izidi vzporednih volitev ni skrival Golob.

Naj nam današnji dan prinese novo vlado, ki bo Sloveniji vrnila demokracijo, politično kulturo, svobodo medijev, neodvisnost sodstva, normalno delovanje kulture in kulturnih ustvarjalcev, pa je med drugim poudarila podpredsednica stranke Marta Kos.
VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.