06:07, pet, 17. Maj

Informiranje o socialnem podjetništvu





Ali veste kje lahko pridobite informacije o socialnem podjetništvu? Zavod za zaposlovanje Območna služba Maribor mesečno izvaja Informativno uro za bodoče socialne podjetnike. Namenjena je brezposelnim osebam, članom različnih društev, članom zadrug, ustanoviteljem zavodov in ustanoviteljem združenj.

Zainteresiranim za socialno podjetništvo so pripravili zanimive vsebine, ki se nanašajo na prepoznavanje pomena in vloge socialnega podjetništva v družbi, kdo je lahko socialni podjetnik, kakšne so bistvene značilnosti socialnega podjetništva ter kakšen je pozitivni vpliv socialnega podjetništva na trg dela. Predstavijo tudi informacije o tem, kako pridobiti status socialnega podjetja, o tipih socialnih podjetij, vrednotah socialnih podjetij ter o njihovem načinu poslovanja. Na udeležence prenesejo tudi obstoječe dobre prakse, podporno okolje in možnosti financiranja.

zavod za zaposlovanje

Naslednja Informativna ura za bodoče socialne podjetnike bo potekala 20. junija 2014, ob 9 uri v prostorih Zavoda RS za zaposlovanje, v Kariernem središču Območne službe Maribor, na Gregorčičevi ul. 15.

Vljudno vabljeni!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.