15:19, čet, 2. Maj

Iščete nov televizor, računalnik ali električni skiro? Izdelek si lahko privoščite takoj in plačate kasneje.





Vsi vemo, kako pomembno je, da sledimo korakom sodobnega sveta in se opremimo s potrebno tehnologijo, ki olajša naše življenje.

Vendar pa so visoki stroški nakupa pogosto ovira za mnoge. Na srečo je tu rešitev – financiranje s fiksno obrestno mero v Big Bangu! Ta preprosta in hitra rešitev vam omogoča, da svoj naslednji nakup razdelite na poljubno število obrokov  v trgovinah Big Bang ali na spletni strani. Ne glede na to, ali iščete nov pralni stroj, televizor, računalnik ali električni skiro, Big Bang vam omogoča, da si izdelek privoščite takoj in plačate kasneje.

Kakšne so prednosti financiranja s fiksno obrestno mero?

Vsi smo se že kdaj znašli v situaciji, ko bi morali skrbeti za prihranke. Glej ga zlomka – ravno takrat se bo zagotovo pokvaril televizor. Največja prednost nakupa na obroke je ta, da lahko pokvarjeno napravo izredno hitro zamenjate za novo, brez da bi se pri tem odrekali in brskali po kovancih. Brez televizorja bi se še nekako znašli, kajne? Kaj pa, če se pokvari pralni stroj, otroci pa vseeno potrebujejo čista oblačila? Z nakupom na obroke si lahko brez težav privoščite nov stroj, hladilnik, pečico in še in še, da bodo gospodinjska opravila lažja.

Uresniči svoje želje danes! Nakup na obroke s fiksno obrestno mero.

Ker pa sta zabava in sprostitev prav tako pomembni, kot urejen in čist dom, vam Big Bang omogoča nakup na obroke tudi za televizorje, računalnike, električne skiroje ali kolesa in celo igralne konzole, da nakupi ne bodo več omejeni le na tisto, kar nujno potrebujemo, ampak si lahko privoščimo tudi stvari, ki si jih želimo in nam bodo prinesle veselje.

Ena izmed ključnih prednosti nakupa na obroke s fiksno obrestno mero je tudi prilagodljivost. Izbirate lahko med različnimi možnostmi obrokov in se odločite za najbolj primerno za vas. Na voljo je do 84 obrokov, kar pomeni, da lahko dolgoročno načrtujete svoje finančne obveznosti in se izognete nenadnim stroškom.

Financiranje s fiksno obrestno mero je torej preprosta in hitra rešitev, ki vam omogoča, da si privoščite svoje sanjske izdelke brez prevelikega finančnega bremena. Kako pa poteka nakup na obroke?

Nakup na obroke v trgovinah Big Bang:

Trgovine Big Bang ponujajo enostavno rešitev – izberite svoj novi hladilnik, pečico, televizor ali katerikoli drug izdelek v vrednosti med 100 in 3000 €, se oglasite na blagajni in hitri kredit lahko brez izpiska sklenete na do 36 obrokov v samo nekaj minutah. Poskrbeli pa so tudi za večje nakupe. Z izpiskom je mogoče skleniti hitri kredit za zneske med 100 in 8000 €, tak nakup pa se lahko razdeli na kar do 84 obrokov za še večjo brezskrbnost ob nakupovanju.

Nakup na obroke na spletu:

Na spletni strani www.bigbang.si lahko svoj nakup razdelite na do 48 obrokov, financiranje pa je na voljo za nakupe od 200 pa vse do 5000 €. Odobritev financiranja je tako preprosta, da jo izvedete kar iz domače dnevne sobe v samo nekaj klikih.

Big Bang se zavezuje k ponudbi odlične izkušnje nakupa na obroke, na voljo pa so izkušeni svetovalci, ki vam bodo pomagali pri izbiri izdelkov. Z uporabo financiranja s fiksno obrestno mero se izognete neprijetnim presenečenjem, saj je obrestna mera fiksna in znana vnaprej. To vam omogoča natančno načrtovanje svojega proračuna in brezskrbno uživanje v svojem novem nakupu.

Ne čakajte več! Zdaj je pravi čas, da izkoristite prednosti financiranja s fiksno obrestno mero in si privoščite svoje sanjske izdelke v Big Bangu. Ne glede na to, ali želite olajšati svoje gospodinjske opravke, zamenjati nedelujoče ali stare izdelke, nadgraditi svojo zabavo ali pridobiti okolju prijazno prevozno sredstvo, je Big Bang tu, da uresniči vaše želje. Razmislite o nakupu na obroke naslednjega pralnega stroja, televizorja, računalnika, igralne konzole ali električnega skiroja, in se prepričajte, da ste pravkar naredili najboljši korak za svoje finančno udobje.
PR

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.