15:59, pon, 20. Maj

Ivković iz Maribora v Združene arabske emirate





Srbski branilec slovenskih prvakov iz Maribora Saša Ivković bo kariero nadaljeval pri klubu iz Združenih arabskih emiratov, Baniyasu, je danes potrdil klub iz arabskega polotoka.

Baniyas, ki ga vodi nekdanji selektor Kameruna in Jamajke, Nemec Winfried Schäfer, je prihod srbskega branilca potrdil na Twitterju. Prestopa pa za zdaj v mariborskem klubu niso potrdili.

Saša Ivković; FOTO: NZS
Saša Ivković; FOTO: NZS

Po podatkih spletne strani Transfermarkt bo Maribor za Ivkovićev prestop prejel milijon in pol evrov odškodnine. Slovenski mediji medtem poročajo, da bo branilec tako na četrtkovi kvalifikacijski tekmi za evropsko ligo proti Ludogorcu še zadnjič oblekel dres vijoličastih.

Namesto Ivkovića Mitrović

Kot poroča slovenski časnik EkipaSN, bo Maribor nastalo vrzel v obrambi zapolnil z nekdanjim članom Olimpije Nemanjo Mitrovićem, ki je nazadnje igral za poljsko moštvo Jegiellonia Bialystok. Šestindvajsetletni Ivković se je Mariboru sicer pridružil na začetku lanskega leta in s klubom osvojil naslov slovenskega državnega prvaka. Med drugim se je uveljavil kot branilec, ki je nevaren tudi za nasprotnikova vrata. V prvi slovenski ligi je tako na 57 tekmah zadel desetkrat.

VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.