07:25, čet, 2. Maj

Izjemen odziv za pomoč stricu in dečku, ki sta svojce izgubila v tragediji v Gerečji vasi





Matjaž Rozman z licitacijo svojega reprezentančnega dresa zbral kar 1600 evrov.

Vir: pixabay.com

Vratar Matjaž Rozman je ob tragediji v Gerečji vasi pripravil licitacijo svojega reprezentančnega dresa. Izkupiček bo namenil Mihu in Matiji, ki sta po tragediji ostala sama. Po končani licitaciji je Matjaž Rozman na svojem facebook profilu objavil spodnje sporočilo.

Na pomoč tudi NZS

Licitacija reprezentančnega dresa z Lige narodov se je včeraj, v petek 01. januarja, ob 18:00 uri zaključila. Dres gre podjetju UVM Partner d.o.o. (www.uvmpartner.com) ki bo zanj plačal 1.600,00 EUR.

Ob tem je s sedeža Nogometna zveza Slovenije prišlo prijetno presenečenje. Naša krovna nogometna organizacija se je vključila v akcijo zbiranja pomoči in bo Mihi in Matiji prispevala 2.000,00 EUR, hkrati pa bo ob tem NZS tista, ki bo dala moj reprezentančni dres! Skupna vrednost dresa je tako dosegla 3.600,00 EUR!

“UVM Partner d.o.o., Nogometna zveza Slovenije in vsi, ki ste kakorkoli pomagali – iskrena hvala za vse. Ne želim posebej izpostavljati nobenega, vsi ste prispevali svoj kamenček v mozaiku pomoči.. pa vendarle moram izpostaviti eno ime in omeniti izjemno veliko srce Josipa Iličića – Jojo, vsa čast. Josip Iličić Jojo najlepša hvala,” še zapiše Rozman.

Dodaja, da je še vedno odprt TRR račun, kjer se še naprej zbirajo sredstva za pomoč: “Hvala. V letu 2021 vam želim veliko zdravja, naj se vam povrne vsa vaša dobrota.”

Licitacija mojega reprezentančnega dresa z Lige narodov se je včeraj, v petek 01. januarja, ob 18:00 uri zaključila….

Objavil/a Matjaž Rozman dne Sobota, 02. januar 2021

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.