16:12, pon, 29. Apr

Kakšni so moški? Oven je strasten, rak je zaščitniški, strelec svobodomiseln. Kaj pa drugi?





Vsak moški je kot zvezda na nebu – edinstven in nosi v sebi svojo lastno svetlobo. Čeprav se morda zdi, da so vsi enaki, tako namreč včasih rečejo ženske, pa je resnica ravno nasprotna. Vsak astrološki znak prinaša svoje posebne lastnosti, ki oblikujejo moške na edinstven način. Od strastnih ovnov do intuitivnih rib, vsak moški nosi v sebi nekaj, kar ga loči od ostalih.

Pa poglejmo moške po posameznih astroloških znamenjih

Oven (21. marec – 19. april):
Moški oven je dinamičen, energičen in pogumen. Rad prevzema vodilno vlogo v skupini ter se odlikuje po svoji neodvisnosti in samozavesti. Pogosto ga najdemo v športnih aktivnostih ali drugih adrenalinskih dejavnostih, saj ljubi izzive in tekmovalnost. Je strasten in odločen ter se ne boji prevzeti tveganja. Ovna odlikujeta tudi iskrenost in neposrednost v komunikaciji.

Bik (20. april – 20. maj):
Moški bik je znan po svoji stabilnosti, vztrajnosti in zanesljivosti. Rad ima udobje in kakovost ter ceni materialne dobrine. Pogosto se posveča delu na prostem ali uživa v naravi, saj ga pomirja in osrečuje. Je pragmatičen in praktičen ter se rad ukvarja z dejavnostmi, ki mu prinašajo občutek varnosti. Biki so tudi zvesti in odgovorni partnerji ter prijatelji.

Dvojčka (21. maj – 20. junij):
Moški dvojček je radoveden, komunikativen in družaben. Rad raziskuje nove ideje in spoznanja ter se hitro prilagaja novim okoliščinam. Pogosto se znajde v družbi ljudi, saj ga privlačita intelektualna stimulacija in raznolikost. Je spreten sogovornik in zabaven sogovornik ter se rad pogovarja o različnih temah. Dvojčki so tudi prilagodljivi in družabni ter se dobro znajdejo v različnih situacijah.

Rak (21. junij – 22. julij):
Moški rak je občutljiv, zaščitniški in domač. Rad ima udobje domačega okolja ter se zavzema za dobro počutje svoje družine in prijateljev. Pogosto se posveča skrbi za druge in ustvarjanju varnega zavetja za svoje bližnje. Je empatičen in sočuten ter se zaveda čustev drugih. Raki so tudi intuitivni in ustvarjalni ter se radi posvečajo umetnosti ali ustvarjanju.

Lev (23. julij – 22. avgust):
Moški lev je karizmatičen, samozavesten in velikodušen. Rad ima pozornost in ljubi biti v središču pozornosti. Pogosto se odlikuje po svojem močnem karakterju in odločnosti ter se ne boji prevzemati odgovornosti. Je pogumen in pogumen ter si prizadeva za dosego svojih ciljev. Leva odlikuje tudi velikodušnost do drugih.

Devica (23. avgust – 22. september):
Moški, rojen v tem znamenju, je analitičen, natančen in organiziran. Rad ima red in urejenost ter se posveča podrobnostim v vsakdanjem življenju. Pogosto se odlikuje po svoji natančnosti in praktičnosti ter se zavzema za učinkovito reševanje problemov. Je odgovoren in delaven ter se zaveda pomena discipline. So tudi skrbni in predani partnerji ter prijatelji.

Tehtnica (23. september – 22. oktober):
Moški iz tega znamenja je diplomatski, uravnotežen in družaben. Rad ima harmonijo in lepoto ter se izogiba konfliktom in nesoglasjem. Pogosto se odlikuje po svoji diplomatski naravi in sposobnosti posredovanja v sporih. Je čustveno inteligenten in empatičen ter se zavzema za pravičnost in enakost. So tudi družabni in ljubeznivi ter se dobro razumejo z različnimi ljudmi.

Škorpijon (23. oktober – 21. november):
Moški škorpijon je strasten, odločen in intenziven. Rad se poglobi v skrivnosti življenja in raziskuje globine človeške psihe. Pogosto se odlikuje po svoji močni volji in vztrajnosti ter se ne boji soočiti s temnimi plati življenja. Je skrivnosten in mističen ter se zaveda moči svojih čustev. Škorpijoni so tudi zvesti in zaščitniški do svojih najbližjih.

Strelec (22. november – 21. december):
Moški strelec je optimističen, svobodomiseln in avanturističen. Rad raziskuje svet in se podaja na različne pustolovščine ter se navdihuje z novimi idejami in kulturami. Pogosto se odlikuje po svoji iskrenosti in iskanju smisla v življenju ter se ne boji izražati svojega prepričanja. Je spontan in radoveden ter se veseli novih izkušenj.

Kozorog (22. december – 19. januar):
Moški kozorog je ambiciozen, vztrajen in odgovoren. Rad se posveča svojim ciljem in si prizadeva za dosego dolgoročnega uspeha. Pogosto se odlikuje po svoji disciplini in predanosti delu ter se zavzema za svoj položaj v družbi. Je pragmatičen in praktičen ter se zaveda pomena trdega dela. Kozorogi so tudi zvesti in zanesljivi ter se odlikujejo po svoji integriteti.

Vodnar (20. januar – 18. februar):
Moški vodnar je inovativen, neodvisen in humanitaren. Rad se posveča razvoju novih idej in iskanju rešitev za družbene probleme ter se zavzema za pravičnost in enakost. Pogosto se odlikuje po svoji ekscentričnosti in nekonvencionalnosti ter se ne boji biti drugačen. Je prijazen in altruističen ter si prizadeva za boljši svet. Vodnarji so tudi družabni in radovedni ter se veselijo srečevanja z različnimi ljudmi.

Ribi (19. februar – 20. marec):
Moški, rojen v tem znamenju, je sočuten, intuitiven in umetniški. Rad se posveča domišljiji in ustvarjalnosti ter se navdihuje z umetnostjo in duhovnostjo. Pogosto se odlikuje po svoji empatiji in sposobnosti sočutja ter se zavzema za dobrobit drugih. Je sanjarski in čustven ter se zlahka poveže z ljudmi na čustveni ravni. Ribi so tudi intuitivni in zazrti v prihodnost ter si prizadevajo za harmonijo in mir.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.