02:11, tor, 21. Maj

Mariborski policisti našli konopljo





Mariborski policisti so v začetku septembra na večih lokacijah po Mariboru pri treh osebah našli prepovedano drogo konopljo. Tokrat so se odzvali na anonimno prijavo in klic občana.

Policisti Policijske postaje Maribor I so v začetku septembra na območju Pobrežja v Mariboru, opravili hišno preiskavo stanovanja, saj so obstajali utemeljeni razlogi za sum, da občan v stanovanju goji prepovedano drogo. Sum so potrdili, da so občanu zasegli 7 sadik prepovedane droge konoplje, bolj znane pod imenom marihuana. Zoper občana so policisti podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Mariboru.

Dan zatem so policisti Policijske postaje Maribor I, na podlagi anonimnega obvestila, na območju Košakov našli 75 sadik prepovedane droge konoplje, visokih okoli 2 metra. Sadike so poželi ter ustrezno zavarovali. Z zbiranjem obvestil o gojitelju policisti še nadaljujejo, sicer pa neznanega storilca čaka kazen od enega do desetih let zapora.

FOTO: PP Maribor 1
FOTO: PP Maribor I

Policisti so se istega dne odzvali še na klic občana, da neka oseba poseduje prepovedano drogo konopljo. Kršitelju so nato zasegli sadiko prepovedane droge in še 15 gramov posušene konoplje. Zaradi navedenega se bo moral zagovarjati na sodišču.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.