07:28, čet, 16. Maj

Mitja Viler: Aberdeen bo drugačen kot doma





“Šest uradnih tekem, brez poraza, s številnimi prijetnimi trenutki. V nedeljskem dvoboju evropskih nasprotnikov se prvič ni izšlo s polnim izkupičkom ob začetku ligaškega tekmovanja, vendar razplet ni vplival na zaključne priprave pred spektakularnim četrtkovim obračunom v Ljudskem vrtu,” so zapisali na spletni strani NK Maribora.

Foto: Drago Wernig
Foto: Drago Wernig

“Lahko bi se končalo drugače, moralo bi se. Samo smo si zapletli situacijo in glede na izkušnje bi se morali boljše odzvati. Sploh po odlično odigranem prvem polčasu. Potem pa nas je zadetek iz protinapada presekal, Domžalčani so dobili veter v hrbet in jim je bilo lažje nadaljevati. Smo pa imeli tudi mi v tem drugačnem drugem polčasu svoje priložnosti. Vsaka šola nekaj stane, vendar smo imeli med tekmo dovolj pozitivnih zadev in ne bomo dovolili, da dobljena zadetka vplivata na ozračje. Moramo pa omeniti, da je tekma poskrbela za dobro promocijo slovenske lige,” je poudaril Mitja Viler.

Od ponedeljkovega dopoldneva je ekipa povsem v projektu Aberdeen. Ni zapletov s poškodbami, stanje je obetavno. “Domžalska dogajanja smo pustili za seboj. Opravili smo regeneracijo in misli usmerili k četrtku. Čaka nas zahtevna preizkušnja, temeljito smo se lotili priprav na novo soočenje s Škoti. Aberdeen bo drugačen kot doma, toda vemo, kako do uspeha. Mi smo domačini in mi smo tisti, ki moramo v tej tekmi narekovati tempo,” prenaša Viler odločnost slačilnice v vseh pogledih.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.