04:22, sre, 22. Maj

Možni produkti predelave sladkorne pese in njeni potenciali





Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede, Univerze V Mariboru in Združenje pridelovalcev sladkorne pese Slovenije vabita na predavanje gospoda Hansa van Klinka, Director Project Development, podjetja DSD BV (Dutch Sustainable Development BV), Nizozemska, na temo ˝Možni produkti predelave sladkorne pese in njeni potenciali˝, ki bo v ponedeljek, 31.3.2014, ob 13. uri na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede Pivola 10, 2311 Hoče v predavalnici Auditorium Magnum.

Univerza v Mariboru

Program:
Kratka predstavitev DSD BV
Pomen industrijske predelave sladkorne pese
Osnove predelave sladkorne pese na nov način in možni produkti
Izračun ekonomske učinkovitosti predlaganega procesa
Razvojni potencial predlagane predelave
Razprava

Predviden čas okoli 2 uri.

Vljudno vabljeni!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.