07:26, ned, 28. Apr

Muzikal Vesna bo v Športni dvorani Ruše





Glavni oder dogajanja festivala Letni oder Ruše danes zavzema muzikal Vesna. Zaradi nestanovitnega vremena bo predstava v Športni dvorani Ruše, s pričetkom ob 20.00.

Muzikal-Vesna-letni-oder-ruse-featured-1

“Danes ob 20.00 na festivalu Letni oder Ruše premierno gostimo najbolj svež slovenski muzikal Vesna, narejen po prvem slovenskem romantičnem filmu Vesna. Ker  organizatorji želimo si, da bi nastopajoči in gledalci maksimalno uživali v tem glasbenem spektaklu, so se odločili, da ga, zaradi napovedi padavin in zahtevnih tehničnih priprav, preselimo na varno, torej pod streho,” so sporočili iz CEZAM-a.

O muzikalu Vesna

Muzikal Vesna je delo ustvarjalcev, ki so pred tremi leti na slovenske odre postavili veliko uspešnico Cvetje v jeseni, in sicer avtor glasbe Matjaž Vlašič, režiser Vojko Anzeljc, libretist Janez Usenik, koreograf Miha Krušič in producent Gorazd Slak. Zasedba je sestavljena iz pevcev in pevk ter igralcev in igralk. Tako bo Vesno odigrala vzhajajoča pevka Flora Ema Lotrič, Samo bo Robert Korošec, Sandi Boštjan Korošec, Krištof Matevž Derenda, Kosinus Marjan Bunič, teta Ana Nuša Derenda in mama Nuška Drašček. V muzikalu je 24 izvirnih pesmi, na odru pa bo 14 igralcev in igralk, sicer pa jih je v ekipi 26.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.