16:29, pon, 6. Maj

Na Hrvaškem umrl 11-letni deček iz Slovenije: “Tvoj nasmeh je telovadnico zmeraj napolnil s pozitivno energijo”





Na Hrvaškem je umrl 11-letni deček iz Slovenije.

15. julija 2023, okoli 17.50, se je na avtocesti »A2« pri Mokricah zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 11-letni otrok slovenskega državljanstva, so zapisali na PU Krapinsko-Zagorska.

Do prometne nesreče je prišlo, ko 38-letni slovenski državljan, ki je vozil tovorno vozilo slovenskih registrskih oznak, na avtocesti iz smeri Zagreba proti Krapini, ni vozil po sredini zaznamovanega prometnega pasu, ampak je vozilo delno zapeljal v reševalni pas.

Takrat je kombi s prednjim desnim delom trčil v zadnji levi del polpriklopnika tovornega motornega vozila, ki ga je zaradi vožnje ustavil 50-letni voznik, državljan Bosne in Hercegovine, so zapisali v sporočilu za javnost.

Zatem je kombi odbilo v bočni del polpriklopnika, ki je pristal na travnatem pobočju in zadel v odtočni kanal, pri čemer je iz vozila padel 11-letni otrok in na kraju umrl.

Voznika kombija so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Zabok.

Od njega se na družbenih omrežjih poslavljajo tudi v KK Ajdas Lenart.Včeraj smo v tragični nesreči izgubili našega Tjašeka. Tvoj nasmeh je telovadnico zmeraj napolnil s pozitivno energijo in veseljem. V naših srcih boš zmeraj z nami na igrišču. Iskreno sožalje družini. “

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.