06:36, sob, 27. Apr

Na igriščih ŽTK Maribor se odvija teniški turnir Sava Open 2022, med domačimi igralkami tudi prva nosilka turnirja





Po dveh letih epidemije se je teniški turnir Sava Infond Open vrnil v stare tirnice. Na teniških igriščih Železničarskega teniškega kluba (ŽTK) Maribor se namreč prav ta teden odvija turnir, ki bo imel v soboto tudi finale. Turnir je močen, točke pa štejejo za svetovno lestvico.

Danes so prva nosilka Petja Drame ter Pia Petelinšek in Beti Butina Jazbec dopoldan odlično odigrale svoje tekme ter se uvrstile v osmino finala. Tara Murshed ni imela pravih možnosti proti odlični Čehinji Amy Sucha, medtem ko je Lija Mumlek zaradi bolezni dvoboj predala. Med fanti je edini Slovenec v osmini finala Ažbe Jarc. Osmina finala se bo začela jutri ob 9.uri.

Direktor Matjaž Plejić pa nam je povedal več o samem turnirju, ki je letos ponovno pripravljen tako kot pred epidemijo korone. Predvsem pa o domačih teniških igralkah, na katere ponovno računa in upa, da bodo posegle po najboljših mestih, skupaj s prvo nosilko turnirja Petjo Drame.

Prva nosilka turnirja Petra Drame gleda na turnir precej realno, obenem pa je optimistična.

Pod streho pa mora zdaj na prvem mestu dati ta turnir in dati vse od sebe, saj ima že v domačem klubu tekmice, ki si prav tako želijo zmage.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.