18:38, tor, 14. Maj

Na terenu lažni delavci Elektra Maribor, zato pozor





Elektro Maribor opozarja prebivalce, da skušajo neznanci z lažnim predstavljanjem, da so zaposleni pri tem podjetju, vstopati v stanovanja in pridobivati podatke o električnem priključku. Kupce ob tem prepričujejo v podpisovanje aneksov, ki pa niso aneksi temveč nove obvezujoče pogodbe.

Elektro Maribor

“Priporočamo posebno previdnost. V primeru dvoma v identiteto osebe, ki vas je obiskala, pa vedno zahtevajte njeno identifikacijo,” so danes sporočili iz Elektra Maribor.

Njihovi odjemalci so jih namreč opozorili, da je na primer v ponedeljek v stanovanjski blok v Mariboru vstopil neznan moški, ki je trdil, da prihaja iz Elektro Maribor in je želel na vsak način vstopiti v stanovanja in “preveriti elektriko”.

Podobno se je dogajalo tudi na območju Murske Sobote, kjer se je oseba predstavljala kot predstavnica podjetja Elektro Maribor in ponujala v podpis obvezujoče pogodbe o dobavi električne energije.

“V teh predprazničnih dneh in tudi sicer vam svetujemo, da ste še posebej previdni in se tako izognete nevšečnostim, ki bi morebiti nastale ob nepooblaščenem vstopu posameznikov (kraje ipd.). Posebno previdnost priporočamo tudi pri podpisovanju dokumentov in listin, ki bi vam jih morebiti nepooblaščene osebe izročale v podpis,” so izpostavili v podjetju.

Ob tem prosijo, da jih ljudje na elektronski naslov info@elektro-maribor.si ali na kakšen drug način obvestijo, če jih obiščejo posamezniki, ki se bodo predstavljali kot zaposleni v družbi Elektro Maribor, pa tega ne bodo želeli ali mogli dokazati z ustreznimi dokumenti.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.