00:50, ned, 19. Maj

Napoved Baba Vange: Vladimir bo postal vladar sveta





Te dni mnogi balkanski mediji poročajo, da je bolgarska vedeževalka baba Vanga napovedala veliki pohod in vzpon ruskega vladarja Vladimira, ki naj bi po njenih napovedil postal tudi vladar sveta.

Baba Vanga je tako med pogovorom s pisateljem Sidorovom leta 1979 dejala, da nihče ne bo mogel zaustaviti Rusije in da bo postal gospodar sveta Vladimir. Rusija pa bo postala edina svetovna velesila, ki bo premagala vse druge, saj bo vse odstranila na svoji poti.

Rusijo je omenila že pred tem, saj je v 80. letih prejšnjega stoletja dejala, da si bosta največja vladarja sveta podala roko. Mnogi so si razlagali to kot konec hladne vojne, pri kateri bi sedela za isto mizo in si podala roke Gorbačov in Reagan. A baba Vanga je dejala, da takrat še ne bo miru, saj mora na oblast priti “osmi”. Veliko ljudi je prepričanih, da je mislila na osmega, velikega Vladimirja Putina.

Bolgarska vedeževalka baba Vanga je verjela, da ima sposobnost napovedovanja prihodnosti, mnogi so jo spraševali zanjo, tako za osebne zgodbe kot tudi za vso družbo. V mladosti je oslepela, ko jo je dvignil orkan in je bila nato zasuta s peskom. Prerokovala je ves čas, napovedala je tudi točen dan svoje smrti. Svet jo je dodobra spoznal, ko je napovedala potopitev podmornice leta 2000 in napad na dvojčka leta 2001 v New Yorku.

Fotografija: Baba Vanga, vir: Facebook, posnetek zaslona

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.