20:09, pet, 26. Apr

Narodni dom Maribor zapira vrata





Kot so sporočili iz Narodnega doma Maribor zaradi epidemije začasno zapirajo svoja vrata.

Kulturno-prireditveni center Narodni dom Maribor je takoj za Cankarjevim domom drugi največji tovrstni center v državi.

“Zaradi razglasitve epidemije in začasne prepovedi vseh javnih prireditev moramo žal že na začetku naše skrbno pripravljene in vrhunskih umetniških doživetij polne sezone 2020/2021 ponovno zapreti vrata naših avditorijev. Ni lahko, a vemo, da to delamo zato, da bomo in boste ostali zdravi,” sporočajo iz Narodnega doma Maribor.

Ne boste pa ostali sami, obljubljajo svojim obiskovalcem in dodajajo: “Z vami se bomo družili na naših socialnih omrežjih, kjer bo vrvelo od dobre glasbe in dobre volje. Ne zamudite serije BIS s posnetki izbranih koncertov klasične glasbe. Čakajo vas vrhunski domači in tuji orkestri, dirigenti in solisti.”

Aktivni bodo na družbenih omrežjih

Pripravili so tudi novo serijo Prvovrstni, kjer bo beseda namenjena obiskovalcem, ob tem pa bodo seveda tako na Facebooku kot Instagramu vseskozi tudi sproti obveščali o novih terminih prireditev in predstav.

Vse potrebne informacije o odpovedanih predstavah in novih terminih najdete na njihovi spletni strani. Njihova informacijska pisarna je odprta le še do petka, 23. 10., od 10. do 13. ure, nato vam bodo na voljo po elektronski pošti vstopnice@nd-mb.si in na telefonski številkah 031 479 000 in 040 744 122 vsak delovni dan med 10. in 13. uro

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.