10:19, pon, 29. Apr

Nekaj domišljavosti je v njih: ta znamenja velikokrat mislijo, da so nekaj posebnega v primerjavi z drugimi





Nekaj horoskopskih znamenj je takih, da včasih mislijo, da so najboljša, najpametnejša, najbolj sposobna. In to tudi pokažejo tako, da se hvalijo na vse pretege ali pa postrani in zviška gledajo na druge.

Našli smo tri taka znamenja v nizu horoskopskih znamenj. Čisto vseeno je, ali gre za delo, službo, šolo, družabno življenje ali pa preprosto domači teren, v družini. Oni so tisti, ki radi pomislijo na to, da so najboljši na svojem področju in še na katerem drugem. In zaradi tega so včsaih celo arogantni in domišljavi ali pa imajo zaradi tega še nekaj težav v odnosih.

Čeprav gre pri astrologiji za splošna opažanja in značilnosti, lahko skušamo identificirati astrološka znamenja, ki bi lahko bolj verjela v svojo nadarjenost ali večjo vrednost v primerjavi z drugimi. Obstaja več dejavnikov, ki bi lahko vplivali na to prepričanje, vključno z osebnostjo, vzgojo, okoljem in drugimi vplivi. Tu so tri astrološka znamenja, ki bi lahko mislila, da so več vredna od drugih.

Lev (23. julij – 22. avgust):
Lev je pogosto povezan z lastnostmi, kot so ponos, samozavest in prepričanje v lastne sposobnosti. Ker je lev znamenje ognja, je pogosto zelo odločen in samozavesten v svojih dejanjih. Ponosen ali pa celo pretirano ponosen je na svoje dosežke in sposobnosti. Nagnjen je k temu, da se primerja z drugimi, in verjame, da je boljši od njih. Preprosto zato, ker lev velja za kralja živali, pa vzame, da mora biti tudi kralj v horoskopu.

Strelec (22. november – 21. december):
Strelec je znan po svoji optimistični naravi in iskanju pustolovščin.  Toda zaradi svojega širokega obzorja in radovednosti lahko strelec razvije prepričanje, da je boljši od drugih, saj se vidi kot bolj razgledan in izobražen od drugih. Njegova naravna tekmovalnost in želja po prevladi ga lahko pripeljejo do tega, da se primerja z drugimi, in verjame, da je nad njimi. Tega sicer ne bo pokazal tako domišljavo kot lev, a vseeno lahko postane vzvišen, domišljav in zviška gleda na druge.

Oven (21. marec – 19. april):
Oven je znan po svoji energični naravi in odločnosti. Ker je znamenje, ki ga vodi Mars, je pogosto zelo tekmovalen in vztrajen v doseganju svojih ciljev. Oven lahko verjame, da je boljši od drugih, saj ga motivira prepričanje v lastne sposobnosti in sposobnost, da prevlada v različnih situacijah.  Znal se bo sicer zadržati in ne bo pri tem glasen kot lev ali vzvišen kot strelec, bo pa vseeno pokazal in povedal, da on naredi najboljše, ne pa kdo drug.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.