03:56, pon, 20. Maj

Nove podrobnosti: Tožilstvo dobilo nova izvedenska mnenja o bioloških sledeh male Danke





Skoraj en mesec že preiskujejo okolico Bora in iščejo sledi male Danke Ilić in  njeno truplo, odkar je 26. marca izginila z dvorišča družinske hiše. Zaradi njenega umora so aretirali dva moška, a vse do danes niso našli njenega trupla ali sledi o mali Danki. Zdaj pa so na tožilstvo prispeli rezultati zadnjih izvedenskih mnenj.

Preiskava še vedno poteka. Portal nova.rs poroča, da so te dni na Višje državno tožilstvo v Zaječarju dobili nove rezultate DNK-preiskav. Zbrali so podatke in morebitne materialne dokaze tudi iz hiš osumljencev, prav tako so pobrali tudi predmete, ki so jih našli na tleh. Vse so poslali na analizo. Po poročanju portala so raziskali več kot 400 sledi, tudi v službenem vozilu osumljencev. Prav s tem vozilom naj bi zadela malo Danko in v tem vozilu jo nato peljala.

Višje državno sodišče je javilo, da so iz vozila vzeli pravzaprav več kot 500 sledi, prav tako veliko sledi tudi z zunanjosti vozila. Izpostavili so, da so dosedanje izvedenske preiskave pokazale, da ne v avtu ne na njem ni DNK-sledi Danke Ilić.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.