10:01, sob, 27. Apr

Novo v zadevi pogrešana 2-letna deklica: Mami odvzeli telefon, pojavil se je posnetek …





Poročali smo že o izginotju male, še ne dve leti stare Danke Ilić, ki je izginila med igro v naselju Banjsko Polje pri mestu Bor v Srbiji.

Pripadniki ministrstva za notranje zadeve so po 27-urnem podrobnem pregledu terena pri iskanju dveletne Danke Ilić v primestnem naselju Banjsko Polje prekinili nadaljnje iskanje, saj vsi dosedanji rezultati kažejo, da deklice ni na tem območju cca 10 kvadratnih kilometrov.

Po neuradnih informacijah portala Nova.rs ima ministrstvo za notranje zadeve namige, ki so preiskavo pripeljali dlje od kraja izginotja dekleta, proti katerim so usmerjene policijske enote. Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek varnostne kamere hiše, ki naj bi se nahajala v bližini kraja, kjer je izginila deklica. Posnetek prikazuje avto, ki vozi mimo domnevno okoli 13.47, torej le dve minuti po izginotju deklice.

Policija preverja vse stike družine pogrešane Danke Ilić in njihove odnose. “Še vedno upam, da je živa, a je neverjetno, da je nihče ne najde med toliko ljudmi. V moji glavi je samo ena rešitev, da je bila ugrabljena. Tega pa ne morem trditi. Ne morem ničesar trditi. Žandarmerija, droni, helikopterji, vsa Srbija je bila tukaj in vsi so jo iskali. Ljudi je med seboj ločil meter. In nihče je ne najde,” je povedal Milan, dedek pogrešane Danke Ilić.

Materi Ivani Ilić so zasegli tudi mobilni telefon ter ga v okviru širše preiskave vseh stikov družine pogrešane deklice poslali na nadaljnjo preiskavo.

 

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.