07:44, sob, 27. Apr

Oče pogrešane 2-letne deklice poklical reševalce: Svet moj mali …





Male Danke Ilić, ki je izginila med igro v naselju Banjsko Polje pri mestu Bor v Srbiji, še vedno niso našli.

Novo v zadevi pogrešana 2-letna deklica: Mami odvzeli telefon, pojavil se je posnetek …

Prvi sosedje družine na Banjskem polju pravijo, da gre za mirno naselje in da se kaj takega še ni zgodilo. V bližini je gozd in jezero, vendar je bilo vse večkrat pregledano. Obstaja le možnost, da je nekdo prišel mimo in pobral otroka. Mimogrede, to je mirno nasilje. Nikomur doslej ni padel niti en las, kaj šele otroku. Upamo, da se bo končalo z najboljšim izidom, je dejal Trajković, prvi sosed družine pogrešane Danke.

Po besedah ​​sosedov in policistov, ki sodelujejo pri iskanju deklice, je novico o njenem izginotju najbolj dramatično sprejel njen oče, ki je sinoči poklical reševalce zaradi stresa, piše Blic.

Zaradi Dankinega izginotja je bil sinoči v Srbiji prvič aktiviran sistem “Amber alert” oziroma “Poišči me”, več kot 20 ur pa so sodelovali policija, gasilci-reševalci, gorska reševalna služba in lovci. v iskanju, dekle pa so iskali tudi številni občani. V iskanje deklice so se vključili borski rudarji.

Sinoči so helikopterji skupaj z droni kljub trdi temi leteli in s termovizijskimi kamerami preiskovali teren. Nad mestom, kjer je izginila Danka Ilić, vodi pot v gozd, ki ni strnjen, je pa v njem veliko gostega rastlinja. Nekaj ​​minut vožnje od kraja izginotja je Borsko jezero, ki reševalcem predstavlja posebno skrb, pa poroča jutranji.hr.

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.