19:37, pet, 26. Apr

Objavljen razpis za direktorja Nigrada





Nadzorni svet mariborskega komunalnega podjetja Nigrad je objavil razpis za direktorja te družbe. Prijave zbira do 15. junija.

Kandidat mora imeti poleg ustrezne izobrazbe med drugim najmanj pet let ustreznih vodstvenih in upravljalskih izkušenj, piše v razpisu. Pogodbo z novim direktorjem bodo, sodeč po zapisanem v razpisu, sklenili za mandatno dobo štiri leta z možnostjo ponovnega imenovanja.

Nigrad, ki je del Javnega holdinga Maribor, trenutno vodi Tomaž Kavnik kot vršilec dolžnosti direktorja. Funkcijo je nastopil 1. marca, potem ko se je direktorju Matjažu Krevlju konec leta 2022 iztekel mandat in ni vnovič kandidiral. Porajalo se je vprašanje, če se je v njegovo imenovanje mešala lokalna politika. Več tukaj.

Nigrad v Mariboru opravlja komunalne dejavnosti

Nigrad opravlja komunalne dejavnosti, organizirane kot gospodarske javne službe, za potrebe lokalnih skupnosti, podjetij, ustanov in individualnih naročnikov v severovzhodni Sloveniji, predvsem na širšem območju mesta Maribor. Med drugim skrbi za vzdrževanje in upravljanje cest, kanalizacijskega sistema, javne razsvetljave in prometne signalizacije.

Razpis za direktorja si lahko ogledate spodaj ali na tej povezavi.

VIR: JHMB

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.